“Marloes is een goochelaar met woorden en bezit over een conceptuele geest, waarbij ze bijzondere, creatieve ideeën schijnbaar moeiteloos uit haar hoge hoed weet te toveren. Ik werk graag met haar samen en word altijd aangestoken door haar enthousiasme en positieve mindset.”

Emilie Sobels – Hashtag Workmode

_

“Mijn naam is Francien Regelink, maar wat had ik graag Marloes Berghege willen zijn. Dan had ik het beste talent ooit gehad. Namelijk het gevoel van en voor schrijven van teksten die niet alleen onderscheidend en grappig zijn, maar bovenal helder en doordacht. Haar mentaliteit en pro-activiteit maken haar de prettigste persoon om mee te werken. Ik hoop haar in de toekomst nog heel vaak in te mogen huren vanwege haar taalkundige taferelen.  PS Het is jammer dat ze een zelfstandige is, want als het aan mij had gelegen had ik haar absoluut aangenomen als senior copywriter en journalist.”

Francien Regelink – Girls Love 2 Run

_

“Marloes haar zelfstandigheid en pro-actieve houding zijn een verademing en maken het super fijn om met haar te werken. Ze barst van de ideeën en weet deze tot in de puntjes uit te voeren inclusief creatieve invalshoeken en zonder spelfouten. Haar stukken zitten boordevol informatie en zijn heel  kwalitatief. Maar bovenal: leuk, inspirerend, inhoudelijk en vermakelijk.” 

Eve Tomaszewski – The Goaldiggers Club